Aeolos Beach Hotel

, Kos

Opis destinacije

Kos je za razliku od većine drugih grčkih ostrva ravan i plodan, poznat je pod imenom „Plutajuća bašta“. Pored toga Kos je bogat arheološkim nalazištima iz helenskog, rimskog, vizantijskog i mletačkog perioda. No glavni adut Kosa su plaže: duge peščane plaže sa crnim ili zlatnim peskom, i male i zavučene šljunkovite uvale. Plaže na jugozapadnoj obali su jedne od najlepših na Dodekanizima a uvale na severozapadu su savršene za sportove na vodi. Grad Kos, koji je glavni i najveći grad na ostrvu, istovremeno je i turistički centar ostrva. Nudi odličan noćni život, dobar šoping, odlične taverne, i zanimljiva arheološka nalazišta. Gradom dominira tvrđava koju su 1315. podigli Vitezovi Svetog Jovana sa Rodosa. Rimske i grčke ruševine se mogu naći na svakom koraku, a ljubitelji antike ne treba da propuste arheološki muzej, čiji je najpoznatiji eksponat statua Hipokrita koji je rođen i živeo na Kosu (460-377 stare ere). Kardamena je drugo po veličini turističko naselje, na udaljenosti od 29 kilometara jugozapadno od grada Kosa do koga se može stići lokalnim autobusom, taksijem ili automobilom i 7 kilometara od internacionalnog aerodroma „Hipokrates“. Moderne kuće, hoteli i drugi smeštajni objekti prostiru se duž kristalnog zaliva sa prirodnim lepotama Kardamene i privlače brojne posetioce. Šetalište uz more i mala luka odakle trajekti svakodnevno saobraćaju do obližnjeg ostrva Nisiros, predstavljaju još jednu prednost svih turista koji ovo mesto biraju za svoj godišnji odmor. Kardamena je zadržala svoj tradicionalni šarm i nudi brojne turističke atrakcije, Apolonov hram, drevno pozorište i prelepu crkvu posvećenu Bogorodici.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj:
Hotelski kompleks se nalazi na severnoj strani ostrva Kos, u zoni Lambi.  Od centra glavnog grada udaljen je 6 km. Autobuska stanica sa koje saobraća lokalini autobus do svih najvažniji tačaka na ostrvu kao i do glavnog grada se nalazi se na 150 metara od hotela. Međunarodni aerodrom je udaljen 26 km od hotela.
 
Plaža:
Nalazi se na samoj peščanoj plaži Lambi.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotelskog kompleksa se nalazi jedan olimpijski baze, jedan bazen za opuštanje, dečiji bazen, igralište, ležaljke i suncobrani pored bazena i na lepo uređenom travnjaku, bar pored bazena, đakuzi na otvorenom, sauna, lounge bar, internet kutak, parking, wi – fi internet u svim javnim delovima hotela, mini market, recepcija, peškiri za plažu gostima su dostupni uz depozit. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju fitnes centar, dva teniska terena, fudbalski teren, teren za mini golf, stoni tenis, pikado, šah na otvorenom, bilijar i staza za trčanje. Hotel organizuje celodnevnu animaciju za decu i odrasle.

Sobe:
Hotel raspolže sa 228 soba koje su podeljene u nekoliko različitih tipova. Premium bugalovi sa pogledom na more nalaze se u zapadnom delu hotelskog kompleksa i površine su 30 m2 i mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete. Superior bungalovi sa pogledom na more su nedavno renovirani i iste su površine kao i premium bungalovi. U superior bungalove sa pogledom na more se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sve sobe su opremljene klima uređajem, bade mantilima i sobnim papučama, SAT TV, ketlerom, mini frižiderom, kupatilom (fen za kosu), sefom, wi – fi internetom koji je besplatan. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Usluga: 
Polupansion (doručak i večera – švedski sto, samoposluživanje). All inclusive: Glavni restoran (doručak od 07:30 do 09:30h, ručak od 12:30 do 14:00h, večera od 18:00 do 21:00h), Tranquillo restoran i bar (doručak od 07:30 do 09:30h, ručak od 12:30 do 14:00h, večera od 18:00 do 21:00h), Zephyros Pool Bar (alkohona i bezalkoholna pića su dostupna u periodu od od 09:00 do 24:00h), Zephyros Grill (specijaliteti na roštilju u periodu od 12:00 do 16:00h). Lokalno vino, pivo, žestoka pića, kokteli, topli napici i bezalkoholna pića dostupni su najmanje 12 sati dnevno.

Napomena:
Izgrađen je na obali mora i svojim gostima nudi priliku da uživaju u pogledu na Egejsko more.

Kontakt: www.aeolosbeach.com

1. dan BEOGRAD – KOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KOS – SAMOS – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd sa međusletanjem na ostrvo Samos. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane