Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Despotiko predstavlja hotelski kompleks koji se prostire na površini od 15 000 m². Hotel Despotiko je smešten na plaži Tristinika, jednoj od najdužih i najlepših u Grčkoj, od koje je udaljen 100 m. Od najbližeg mesta Toroni je udaljen 5 km. Hotel Despotiko je idealna preporuka za porodice sa decom.

Sobe: Hotel Despotiko ima ukupno 30 smeštajnih jedinica, odnosno apartmana i čine ga 3 zgrade. U ponudi turistiške agencije Odeon World travel nalaze se baby apartmani, deluks apartmani, superior apartmani, loft family suite, eco friendly suite, grand eco friendly suite i eco friendly villa. Baby apartmani imaju 25m², idealni su za one koji borave porodično. Imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks apartmani imaju 30m², renovirani su 2011 godine. Preporučuju se porodicama sa dvoje dece, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Superior apartmani imaju 30m², renovirani su 2011 godine. Takođe se preporučuju porodicama sa dvoje dece, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Loft family suite imaju imaju 40m², renovirani su 2011 godine. Sastoje se iz dva nivoa i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Idealna su preporuka za veće porodice. Svaki ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Despotiko, u svom sastavu pored glavnog restorana, u kome se poslužuju obroci poseduje glavni bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, sokova i poslastica. Pored ovoga hotel Despotiko ima tavernu u kojoj se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan,  TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Despotiko ima veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto u bašti bogatoj zelenilom. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze oko bazena su besplatni. Takođe ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su besplatni za goste hotela. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis, a najmlađima je na raspolaganju igralište.

Ukoliko se rezervacija uradi prema aktuelnim popustima za rane uplate, u slučaju otkaza aranžmana ne postoji mogućnost za povraćaj sredstava. (early booking discount is non-refundable).

Suncobrani i ležaljke na plaži su gratis i uključuje jedno piće po osobi (kafa, sok, voda....).

Krevetac za bebe je na upit.                   

Prilikom prijavljivanja, na dan dolaska, na recepciji hotela gosti su obavezni da ostave važeću kreditnu karticu kao depozit za eventualnu nastalu štetu. U slučaju da gosti ne poseduju kreditnu karticu, potrebno je da ostave depozit u gotovini.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Albanija 2021

Letujte u Albaniji po super povoljnim cenama

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane