Hotel Arco

Agia Paraskevi, Skiatos

Opis destinacije

Skijatos je najzapadnije ostrvo u arhipelagu Sporada u Egejskom moru. Zauzima površinu od 50 km2 i pruža se u dužini od 10 km u pravcu istok-zapad i 6 km u pravcu sever-jug. Ostrvo Skijatos je u severnom delu brdovito sa najvišim vrhom na 433 m n/v, a u južnom preovlađuju blage uzbrdice. Ostrvo Skijatos prekriveno je šumom bora. Ima ukupno oko 7.000 stanovnika. Klima na ostrvu je sredozemna, tokom leta ima puno sunčanih dana, dok osveženje donosi blag lokalni vetar Maltemia.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Udaljenost

  • Plaža > 80m
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Arco je mali porodični hotel u mirnom delu mesta Agia Paraskevi na ostrvu Skijatos. Hotel Arco okružuje brižljivo uređena bašta, a do plaže ga deli staza u dužini od 80 m. Od glavnog grada Skijatosa je udaljen 7 km, a od aerodroma 9 km.

Sobe: U hotelu Arco svaka soba ima: kupatilo, fen,  TV, telefon, wi-fi, klima uređaj, sef, frižider, balkon ili terasu na prvom spratu . Sobe imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel Arco ima bar pored bazena. Gostima hotela Arco su na raspolaganju: internet centar, TV sala, parking kao i rent a car.

Sport i zabava: U sastavu hotela Arco je mali bazen u dvorištu, a za najmlađe je uređeno igralište. Peščana plaža u mestu Agia Paraskevi je jedna od najlepših na ostrvu Skijatos, tu se nalazi nekoliko barova i taverna. U blizini hotela u glavnoj ulici je prodavnica i stanica autobusa koji saobraća veoma često i povezuje mesto sa ostalim plažama i glavnim gradom Skijatos.
1.dan  Beograd – Skijatos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Skijatos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane