Hotel Korali Skiathos

Trulos, Skiatos

Opis destinacije

Skijatos je najzapadnije ostrvo u arhipelagu Sporada u Egejskom moru. Zauzima površinu od 50 km2 i pruža se u dužini od 10 km u pravcu istok-zapad i 6 km u pravcu sever-jug. Ostrvo Skijatos je u severnom delu brdovito sa najvišim vrhom na 433 m n/v, a u južnom preovlađuju blage uzbrdice. Ostrvo Skijatos prekriveno je šumom bora. Ima ukupno oko 7.000 stanovnika. Klima na ostrvu je sredozemna, tokom leta ima puno sunčanih dana, dok osveženje donosi blag lokalni vetar Maltemia.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Korali je hotel apartmanskog tipa koji se sastoji od 2 zgrade, nalazi se na 80 m od peščane plaže Trulos, jedne od najlepših na ostrvu Skijatos. Grad Skijatos udaljen je 10 km, a aerodrom Skijatos 12 km.  Stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Kukunaries plaže i samog grada Skijatosa nalazi se u neposrednoj blizini hotela Korali.

Sobe: Hotel Korali ima ukupno 41 smeštajnu jedinicu u koje spadaju studija i apartmani. Svaka jedinica hotela Korali ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, kuhinjsku nišu sa osnovnim posuđem, frižider i balkon ili terasu. Standard studija u hotelu Korali nisu renovirana.

Hotelski sadržaj: Pored sale u kojoj se služi doručak u sastavu hotela Korali je i bar, a gostima su na raspolaganju wi- fi  i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Korali su 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan za decu. Plaža Troulos koja se nalazi na 80 m od hotela Korali je kompletno organizovana sa svim potrebnim sadržajima (ležaljkama, suncobranima i tavernama). Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.
1.dan  Beograd – Skijatos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Skijatos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane