Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Vogue Hotel Supreme Bodrum se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Torba i prostire se na 200.000 m2. Od aerodroma Bodrum udaljen je 29 km, a od centra grada Bodrum 8 km. Hotel je otvoren u maju 2013. godine, ima 438 soba. Sastoji se od glavne zgrade u kojoj su Superior sobe i Garden dela gde su Garden sobe. 
Luksuzan hotel sa bogatim sadržajima i prelepim prirodnim okruženjem. Ima jednu od najlepših plaža regije, bujno zelenilo, prostrane i lepo uređene sobe. Jedan od bazena ima peščano dno. Akvapark je najveći u bodrumskoj regiji, prostire se na 12.000 m² i ima 20 tobogana, 11 za odrasle i devet za decu.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, nekoliko a la carte restorana (neophodna rezervacija unapred), barovi, diskoteka, otvoreni bazeni, dečiji bazen, bazen za relaksaciju, unutrašnji bazen, akvapark sa ukupno 20 tobogana (11 za odrasle i devet za decu), luna park, tursko kupatilo, sauna, masaža, Wi-Fi internet i internet cafe, biblioteka, prodavnice.

Sportske aktivnosti: 
fitnes, odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, košarka, tenis, mini fudbal, sportovi na vodi.

Ponuda za najmlađe:
tematski Dino park, luna park, animacija, mini klub za decu od 4 do 7 godina, maxi klub za decu od 8-12 godina i Teenage klub za decu od 13-17 godina, baby deo u glavnom restoranu.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
flaširana pića, uvozna pića, sobna usluga, pića u diskoteci, sveže ceđeni sokovi, Hookah bar, sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniski teren, kuglanje, bilijar, Playstation, internet cafe, telefon, prodavnice.

Plaža:
hotelska peščana plaža je duga 650 metara. Ima i platformu za sunčanje,  ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.

Sobe: 
Garden sobe (32 m2, za maksimum 2 osobe) i Superior Garden sobe (55 m2, max 2+1) se nalaze u vrtu. Garden sobe su sve bez balkona. Superior sobe (pogled kopno ili more) su površine 55 m², nalaze se u glavnoj zgradi i sve su klimatizovane, imaju balkon, mini-bar (besplatan, puni se jednom dnevno osvežavajućim pićima), Wi-Fi internet, sef , SAT TV, telefon, bade mantil, papuče, ketler za kafu i čaj, kupatilo, fen.

Ishrana:
ultra all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, kasna večera, večera, snekovi i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.