Imperial Palace Hotel

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Imperial Palace nalazi se u severnom delu, na oko 1,7km od centra Sunčevog Brega i na oko 50m od plaže. Savršena kombinacija prostora i stila, apsolutne udobnosti i zavodljive kombinacije usluga pružaju neverovatne mogućnosti za opuštanje, zabavu i rekreaciju.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduju: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), animaciju, wellness centar (sauna, parno kupatilo, hamam), salon lepote, medicinsku ambulantu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, bilijar, teren za tenis, teren za mini golf, dečije igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 545 kompletno opremljenih soba i studia. Sve sobe i studia poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem i fen za kosu. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, balkon, kao i pogled na park ili more.

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).

ALL INCLUSIVE KONCEPT HOTELA 

Kontakt:
www.imperialpalacehotel.bg
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane