Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Lagomandra hotel and spa se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija.  Lagomandra hotel and spa je okružen borovom šumom, nalazi se na 200 m od prelepe plaže sa kojom je povezan mostićem iznad glavnog puta, dok je od Neos Marmarasa udaljen 6 km. Odličan hotel i preporuka za one koji vole porodičan odmor.          

Sobe: Lagomandra hotel and spa poseduje  120 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe, deluks sobe, deluks sobe sa bočnim pogledom na more, junior suite, mezonete i suite. Superior sobe imaju  25m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks sobe imaju između 25-30m², renovirane su 2014 godine, i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks sobe sa bočnim pogledom na more imaju između 28-30m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite  imaju 35m², sastoje se iz spavaće sobe sa dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Mezonete imaju 45m², sastoje se iz dva nivoa sa dve spavaće sobe, u svakoj imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Ovi tipovi soba imaju i 2 kupatila i veliki balkon. Suite imaju 40m², imaju dva odvojena kreveta i veliki sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Lagomandra hotel and spa u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga Lagomandra hotel and spa ima glavni bar u hotelu i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa i laganih obroka. Lagomandra hotel and spa takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji je besplatan, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Lagomandra hotel and spa u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Lagomandra hotel and spa takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, da koriste teretanu, terene za košarku, kao i da koriste sto za stoni tenis. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane