Mareblue Beach Hotel

Saint Spyridom, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Mareblue Beach se nalazi na severoistoku ostrva Krfa,  između mesta Kasiopi i Aharavi. Sam grad Krf udaljen je 39 km od hotela Mareblue Beach. Hotel Mareblue Beach od plaže deli ulica.

Sobe: Sve sobe hotela Mareblue Beach modernog su dizajna sa pogledom na more, bezen ili vrt. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, superior, deluxe kao i porodične sobe. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo sa fenom za kosu, TV, sef, frižide, klima-uređaj, aparat za pripremu kafe i čaja. Bežični internet je na raspolaganju na zahtev i uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Osim 3 restorana, hotel Mareblue u svom sastavu ima i 3 bara , od kojih je 1 pored bazena i 1 pored mora. Gosti takođe mogu koristiti kutak za roštilj sa opremom kao i  terasu za sunčanje. Od ostalih sadržaja, u okviru hotela Mareblue Beach se nalaze mini market, suvenirnica, menjačnica.

Sport i zabava:  Kada su sportski sadržaji u pitanju gostima hotela Mreblue Beach su na raspolaganju 2 otvorena bazena,  fitnes centar, mini spa centar, zatim teniski teren, teren za košarku, mali fudbal i za odbojku na pesku, rekviziti za vaterpolo i scuba diving, aqua aerobic. Najmlađi gosti mogu koristiti dečiji bazen, dečiji klub, igraonicu. 
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane