Palmea Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Palmea je gradski hotel sagrađen 1995. godine na oko 4000 m2. Udaljen je 100 km od aerodroma u Dalamanu, a oko 135 km od aerodroma u Bodrumu. Poslednji put je renoviran 2015. godine.

Plaža:
Nalazi se na 2 km od centra Marmarisa, a na oko 250 m od gradske peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke, suncobrani i madraci na plaži se dodatno plaćaju. Peškire za plažu nema.

Sobe:
Hotelska petospratna zgrada raspolaže sa ukupno 150 standardnih soba (povrišine 18-25 m2, za maksimum 3 ili 2+2).  Sve sobe raspolažu sa individualnim klima uređajem i imaju mini bar (voda i sokovi – besplatno na dan dolaska), Wi-Fi internet (besplatno), sef (plaća se), TV, telefon, fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 bara, otvoreni bazen, vodeni tobogan, teretana, stoni tenis, pikado, dečiji bazen. Dodatno se naplaćuju: usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, pića na barovima posle 22:30h.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.palmeahotel.com
+90 252 417 33 79
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Albanija 2021

Letujte u Albaniji po super povoljnim cenama

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane