Santa Family Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 65 km od aerodroma u Izmiru i 190 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 50 km od centra Kušadasija. Najbliže naseljeno mesto je Gumuldur, udaljeno 5 km od hotela. Počeo je sa radom 1998. a poslednji put je renoviran 2016. godine. Zauzima površinu od 8.500 m2.

Plaža:
Privatna peščano šljunkovita plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotelsku celinu čine dvospratne zgrade koje raspolažu sa 72 standardne (max 3 osobe, 20 m2) i 96 porodičnih smeštajnih jedinica (dve prostorije odvojene vratima, max 4 osobe, 35 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, fen za sušenje kose, telefon, TV, sef (plaća se), mini bar (prazan), balkon.

Hotelski sadržaji:
Restoran, 3 bara, spoljašnji bazen, vodeni tobogan, WiFi u lobiju, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, dečiji bazen, mini klub. Plaća se: masaže, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902566181301
www.santafamilyclub.com

Napomena:
Ekonomičan hotel
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane