Saphir Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Saphir Resort je luksuzni hotel i nalazi se na privatnoj šljunkovitoj plaži u regiji Alara. Od centra Alanje je udaljen 33 km a od aerodroma  Antalija 90 km.

Sobe: Saphir Resort raspolaže sa 333 smeštajne jedinice od čega je 307 standardnog tipa. Svaka standardna soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Gostima Saphir Resort hotela pored glavnog restorana u kojem postoji mogućnost odabira menia (dijetetski, vegeterijanski i dečiji meni), na raspolaganju su i 2 a la carte restorana (otomanski i italijanski), dok se u 6 različitih barova služe osvežavajući napici i užine. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje menjačnicu, TV salu, wi fi internet konekciju u lobby-ju, usluge lekara na upit, frizerski salon i mini shopping centar.

Sport i zabava: U svom sastavu Saphir Resort hotel  ima spoljašnji bazen, dečiji bazen sa 3 vodena tobogana i unutrašnji bazen. Najmlađim gostima hotela Saphir Resort  namenjeni  su mini bioskop, igralište i igraonica, a o njihovoj zabavi brine stručan tim animatora u sklopu mini kluba. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući stoni tenis, bilijar, tenis, odbojku na plaži, vežbati u fitnes centru ili vežbati aerobik i akvabik uz vođene časove.  Spa centar Saphir Resort hotela u kom se nalaze tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo,đakuzi, prostorije za razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana može odgovoriti zahtevima ljubiteljima ovog vida opuštanja. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane