Sarajevo - Mostar - Trebinje

Sretenje, BiH

već od 59€

Opis destinacije

Trebinje se nalazi na samo 25 km od plavog Jadrana i za mnoge baš iz tog razloga predstvalja oazu mira i sunca a mnogi ga smatraju i najlepšim srpskim gradom. Za Trebinjce se kaže da su prvoklasni domaćini, ugostiće Vas vrhunskim vinima i raznim gastronomskim specijalitetima ukoliko posetite ovaj čaroban grad. Mostar, kulturno i turističko središte Hercegovine podignut je u dolini reke Neretve a posebno ga krasi Stari most koji je podignut davne 1566 godine. Uske ulice starog grada daju poseban šarm ovom kulturno istorijskom gradu. Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, grad kroz koji protiče reka Miljacka. Ovo je grad u kome ćete naučiti da malo zastanete,zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i čuvenim sarajevskim ćevapima...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
14.02 - 16.02.2022. 
3 dana autobusom (1 noćenje) 

CENA ARANŽMANA IZNOSI : 59€

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: 
− Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase iz sopstvenog voznog parka na  navedenoj 
 relaciji 
− Smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 PP (smeštaj, večera, doručak) u 1/2, 1/3 sobama − Međunarodno osiguranje 
− Usluge licenciranog vodiča 
− Organizacioni i drugi troškovi 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 
− Individualni troškovi putnika 

− Doplata za 1/1 sobu iznosi 50 % na cenu smeštaja. 
- Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pograničke vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Federacije BIH. Organizato zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja u program u toku putovanja usled nepredviđenih-objektivnih okolnosti (gužva na granicama, saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenih programom putovanja) 
− Organizator zadržava pravo promene hotela u istoj kategoriji. 
− Fakultativni izleti nisu obavezni deo Programa putovanja i zavise od broja prijavljenih  putnika. 
− Dužina trajanja slobodnog vremena zavisi od objektivnih okolnosti (dužine trajanja obilaska,  termina polaska…) 
− Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan  je pisani Program putovanja istaknut u prostorija agencije. 
1. DAN: Polazak iz Bačke Palanke sa autobuske stanice u 21 h, iz Novog Sada u 22 h (Parking kod Lokomotive na autobuskoj stanici). Putovanje preko Šapca, Zvornika, Vlasenice, Han Pijeska, Sokolca do Sarajeva. 

2. DAN: Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima. Obilazak grada sa vodičem: Vijećnica, Baščaršija, Sebilj, Sahat-kula, Bezistan, Inat kuća, Principov most, Vječna vatra, Džamije-Gazi Hurev begova i baščaršijska, Saborna crkva, crkva svetih Arhangela , Katedrala Srca Isusovog… Slobodno vreme za šetnju, ćevape ili kolače. Polazak ka Mostaru u 12.00h. Po dolasku sledi obilazak grada: Franjevačka crkva, Kriva ćuprija, Stari most, Kujundžiluk, Saborna crkva Svete trojice…Slobodno vreme. Polazak za Trebinje oko 17.00h. Po dolasku smeštaj u hotel. Večera. Noćenje. 

3. DAN: Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Obilazak starog jezgra grada: tvrđava Kastel, park Platani, spomenik Jovana Dučića, spomenik Petra II Petrovića Njegoša, Saborna crkva, gradska pijaca. Slobodno vreme. Odlazak autobusom do obliznjeg brda Crkvina i poseta crkvi Hercegovačka Gračanica, gde danas počiva Jovan Dučić. Nastavak putovanja autobusom do manastira Tvrdoš koji je udaljen 5 km od Trebinja. Tvrdoš je poznat po bogatoj istoriji koja seže u četvrti vek, po kvalitetnim vinima iz sopstvene proizvodnje, a najviše po Svetom Vasiliju Ostroškom i Tvrdoškom. Po obilasku kompleksa manastira polazak za Srbiju. Planiran dolazak u Novi Sad i Bačku Palanku je nakon ponoći, u ranim jutarnjim satima. 

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

DNV

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 356/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane