Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE NOVA GODINA 2023. 
30.12./03.01.2023.

POLAZAK IZ KRUSEVCA/TRSTENIKA/KRAGUJEVCA / KRALJEVA / CACKA / UŽICA – 104€
CENE POLAZAK IZ NIŠA – 119€
CENA ZA POLAZAK IZ LESKOVCA – 124€

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Mostar 15 € (minimum 25 putnika), cena za decu 10€
- Manastir Tvrdoš,5 € (minimum 25 putnika)
- Dubrovnik 15 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu „Leotar” 4* na bazi dva noćenja sa doruĉkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge struĉnog vodiĉa za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
- individualni troškovi

DOPLATE – POPUSTI:
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 30 €, (cenu karte).
- Deca do 12 godina u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 €-ISKLJUCIVO NA UPIT
- Doplata za 1/1 sobu je  25 € – ISKLJUCIVO NA UPIT
1.DAN  – KRALJEVO-30.12.2022.
Polazak iz Kraljeva oko 22.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. Putnici ce biti obavesteni o detaljima polaska dva dana pre puta. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN  – TREBINJE-31.12.2022.
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovačke Gračanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme za individualnu proslavu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu.  Noćenje.

3.DAN – TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE-01.01.2023.
Kasni doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet  u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za individualnu reprizu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu.Noćenje.

4.DAN – TREBINJE-DUBROVNIK-KRALJEVO 02.01.2023.
Kasni doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika sa lokalnim vodicem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Trebinje i nakon kraće pause polaza za Srbiju. U povratku obilazimo Višegrad.

5.DAN-KRALJEVO 03.01.2023.
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.03.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)

FXT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 147/2021 kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane