Tresor Sousouras ex Hanioti Palace

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) se nalazi u mirnijem delu Haniotija, udaljen je 100 m od plaže i 200 m od samog centra mesta. Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) je odlična kombinacija modernog izgleda i sadržaja koje ovaj hotel nudi.

Sobe: Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) ima ukupno  92 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe i suite. Standard sobe imaju 17m² i imaju bračni krevet, a postoji mogućnost da se ubaci i pomoćni krevet. Suite imaju 70m², sastoje se iz dve odvojene spavaće sobe i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Sve sobe hotela  Tresor (Ex Hanioti Palace) imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj i balkon.

Napomena: doplata za krevetac se doplaćuje 3e dnevno u periodu 15.06.-30.09. (u ostalim periodima je besplatan).

Hotelski sadržaj: Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace)  takođe ima bar u okviru hotela kao i snack bar i bar pored bazena gde gosti hotela mogu konzumirati razne vrste  osvežavajućih napitaka, kafa, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Tresor (Ex Hanioti Palace) su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, parking koji je besplatan,  sef na recepciji koji se doplaćuje, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Tresor (Ex Hanioti Palace) takođe ima i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, dok je najmlađima namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane