Vikend u Sarajevu

Sarajevo, BiH

već od 5900RSD

Opis destinacije

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, grad kroz koji protiče reka Miljacka. Ovo je grad u kome ćete naučiti da malo zastanete,zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i čuvenim sarajevskim ćevapima...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Smeštaj
  • Uslovi plaćanja
TERMIN: 
26/27.03.2022.
18/19.06.2022.              

CENA ARANŽMANA:  5.900,00 rsd

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,dvd...), usluge na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Sarajevu, razgledanje Sarajeva, usluge vodiča-pratioca grupe, organizacija aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: fakultativnu posetu - Vrelo Bosne - 5€ (sa ulaznicom), Blagaj i Mostar - 15€; međunarodno zdravstveno osiguranje; individualne troškove. 

DOPLATE: za 1/1 sobu 1.000,00 rsd.
1. DAN Subota - Polazak u 01.00h iz Šapca, ispred Dunav osiguranja (ul. Kneza Miloša 2). Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima, razgledanje grada u kome su spojeni istok i zapad, u kome su sve velike imperije /Rimska, Vizantijska, Otomanska, Austrougarska/ ostavile neizbrisive tragove na kulturu, tradiciju i religiju. Zato šetnja Sarajevom danas predstavlja šetnju kroz istoriju: Stup, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, mostovi na Miljacki, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Baščaršija, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga… 
Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Vrelo Bosne - prirodni park ispresecan izvorima, potočićima i jezercima, botanički i hortikulturni fenomen, jedno od najlepših mesta i turističkih atrakcija Sarajeva i njegove okoline.
Posle 15h smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 

2. DAN Nedelja - Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Blagaju koji se nalazi par kilometara od Mostara i na kratko uživanje na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvor u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara i obilazak Starog grada, Mosta na Neretvi, šetnja uskim ulicama sa mnoštvom suvenirnica, starih radnji zaboravljenih zanata i restorana... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Sarajevo i nastavak putovanja za Srbiju. 
Dolazak u kasnim noćnim satima.
Hotel Saraj 3* www.hotelsaraj.com (ili sličan)

Nalazi se u centru Sarajeva, na oko 500m od Baščaršije. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom... Hotel ima restoran u kom se poslužuje doručak. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak do 7 dana pred putovanje,
- uplata u 3 rate, administrativna zabrana ili čekovima građana.

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 20/2022 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane