WCO-IOF-ESCEO Pariz

Svetski kongres osteoporoze, osteoartritisa i mišićno-koštanih oboljenja
Pariz, 03-07.04.2019.
avio, 5 dana/4 noći


PROGRAM PUTOVANJA

1.dan 03.04.2019. sreda BEOGRAD-PARIZ
Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u 13:25h. Direktan let za Pariz u 15:25. Sletanje u Pariz u 17:55h po lokalnom vremenu. Po sletanju i preuzimanju prtljaga sledi panoramski razgled grada u pratnji vodiča: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Monmartre, Trijumfalna kapija Ajfelova kula, Latinski kvart, Notr Dam... Nakon razgledanja transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan 04.04.2019. četvrtak PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti./ Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska jednog od najstarijih, najčuvenijih i najbogatijih muzeja na svetu – Luvra. U popodnevnim satima organizovan odlazak na SVEČANO OTVARANJE KONGRESA (pešice uz asistenciju vodiča). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 05.04.2019. petak PARIZ
Doručak. Kongresne aktivnosti. / Mogućnost organizovanja fakultativne vožnje brodom po Seni. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan 06.04.2019. subota PARIZ
Doručak.. Kongresne aktivnosti. / Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u Versaj – najluksuzniju palatu Evrope iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV. Obilazak dvorca i šetnja parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5.dan 07.04.2019. nedelja PARIZ-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Let predviđen u 12:20 h. Dolazak u Beograd u 14:35 h. Kraj programa.

pis i lokacija hotela

HOTEL VILLA ALESSANDRA 4* – Smešten u mediteranskom dvorištu, ovaj šarmantni hotel sa elegantnim uređenjem nalazi se u blizini Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja, čuvene avenije. Blizu trga, gde se nalazi hotel, smeštena je živahna pijaca na otvorenom. Odatle, gosti imaju pristup Kongresnoj palati (7min lagane šetnje), Trijumfalnoj kapiji (700m) i direktnu metro liniju do naselja Montmartre. http://www.villa-alessandra.com

HOTEL ELYSEES NIEL 3* - Hotel Elysees Niel nalazi se u centru Pariza, na svega 3 minuta hoda od čuvenih Jelisejskih polja i Trijumfalne kapije. Hotel poseduje i salon gde se gosti mogu opustiti pored kamina. Hotel Elysses Niel nalazi se na 900 metara od Kongresne dvorane (Palais des Congrès). Udaljen je svega 300 metara od stanice metroa Tern, a RER stanica Šarl de Gol - Etual nalazi se na 5 minuta hoda. http://www.paris-hotel-niel.com/en/


CENA ARANŽMANA: na zahtev

Cena aranžmana uključuje: let kompanijom Air France sa uključenim aerodromskim taksama, smeštaj u hotelu na bazi noćenje/doručak, transfere aerodrom – hotel – aerodrom, vodiča turističke agencije za grupu od minimum 15 putnika, troškove organizacije putovanja, međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Rok za prijavljivanje: do 10.02.2019., ili do popune mesta.

Cena aranžmana ne uključuje: kotizaciju – prema cenovniku organizatora (cene navedene u tabeli u produžetku programa), fakultativne izlete (cene će biti naknadno objavljene), karte za javni prevoz, individualne aktivnosti i obroke. Za posredovanje agencije prilikom uplate samo kotizacije, bez aranžmana, naplaćuju se bankarski troškovi 20eur i usluga agencije 20eur.

Način plaćanja: Cena aranžmana se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti poslovne banke, po prodajnom kursu za efektivu, na dan uplate: gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre puta.

Napomene: Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 15 osoba. Pratilac grupe za minimum 15 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije cene i o tome će obavestiti putnike najmanje 7 dana pre početka aranžmana. Prilikom rezervacije ili uplate aranžmana, putnici su u obavezi da dostave kopiju prve stranice važećeg pasoša. U suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenima, a putnici snose trošak penala za novo izdavanje karata.

Uslovi otkaza i promene imena putnika: U slučaju da putnik odustaje od putovanja, otkazni penali su: 40% za otkaze u terminu od datuma prijave do 28.02.2018. Za otkaze posle 30.03.2018. važe Opšti uslovi putovanja agencije Mondorama. Organizator putovanja: Zadržava pravo da u slučaju promene reda letenja, otkaza letova, cene prevoza, promeni izbor avio kompanije, red letenja, cenu putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo izmene sadržaja i redosleda ponudjenih razgleda, izleta, ili fakultativnih sadržaja u skladu sa situacijom na terenu.

Opšte napomene: Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 23kg) i 1 ručni prtljag. koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.

REGISTRATION FEES (VAT INCLUDED)
CategoriesEarly Registration Until December 4th 2018Pre-Registration December 5th, 2018 to March 4th 2019From March 5th, 2019 and On site
REGULAR REGISTRATION795,00 €895,00 €995,00 €
IOF COMMITTEE OF CORPORATE ADVISORS (CCA)795,00 €895,00 €995,00 €
ESCEO SCIENTIFIC ADVISORY BOARD (SAB) - NO ABSTRACT SUBMITTED650,00 €750,00 €995,00 €
IOF COMMITTEE OF SCIENTIFIC ADVISORS (CSA) - NO ABSTRACT SUBMITTED650,00 €750,00 €995,00 €
STUDENT*250,00 €270,00 €300,00 €
CNS FREE REGISTRATION**
(name of the Society must be specified above)
FREEFREEFREE
PRESS REPRESENTATION***FREEFREEFREE
IOF COMMITTEE OF SCIENTIFIC ADVISORS (CSA) - WITH ABSTRACT SUBMITTEDFREEFREEFREE
ESCEO SCIENTIFIC ADVISORY BOARD (SAB) - WITH ABSTRACT SUBMITTEDFREEFREEFREE
ONE-DAY REGISTRATION (Thursday, Friday, Saturday, Sunday)1.000,00 €1.000,00 €1.000,00 €


DOWNLOAD PDF